workshop kleurtechniekAan de hand van een werktekening ga ik je de belangrijkste kleurtechnieken leren en krijg je uitleg over verschillende materialen en merken potloden.

De potloden waarmee ik werk zijn, Faber Castell polychromos, Derwent, Prismacolor, Luminance, Caran D'ache en Koh-i-nor.

Vanuit een werktekening leer ik je streeploos kleuren, in lagen kleuren en hoe je schaduweffecten en diepte in je werktekening krijg en ik laat je zien wat het effect is van buiten de lijnen kleuren.

Het in lagen kleuren is 1 van de belangrijkste technieken. Door het in lagen kleuren word de intensiteit van je kleuren mooier. Kleuren gaan hierdoor leven.

Ik begeleid iedereen persoonlijk. Dit betekend dat iedereen met of zonder ervaring begeleid word naar mooier kleuren en plezier heeft in wat zij/hij doet.

 

Waarom deze technieken?

 

-        Het streeploos kleuren:  zorgt ervoor dat je mooi dicht kan kleuren, je geen wit van je papier  meer door je potlood heen ziet. Het mooist is daarom in rondjes kleuren. Hierdoor kan je heel mooi egaal kleuren.

 

-          Het in lagen kleuren: zorgt ervoor dat je intensiteit van je kleur groot en helder word.  Het met verschillende kleuren in lagen kleuren creëer je schaduw en diepte.

 

-          Schaduw en diepte kleuren doe je ook door van donker naar licht te werken. En van hard drukken op je potlood naar zacht. We werken dus puur vanuit de potloden.

 

Deze workshop kan op aanvraag ook op een andere datum of locatie gegeven worden.

 

Locatie: Praktijk intuitief-kleuren,  GIETEN

Heb je zin om alleen of samen met een vriendin of  met een familielid een workshop te doen dan kan dat bij Praktijk intuitief-kleuren in Gieten.

We prikken samen een datum. Dit kan op donderdag of vrijdag.

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur.

Kosten: 65 euro inclusief materiaal, koffie/thee met wat lekkers en lunch.

Aanmelden via: info@intuitief-kleuren.nl

 

 

Zie ook: Algemene voorwaarden