Wie ben ik?

Ik ben Monique van Duijn, 53 jaar en woon met mijn man en onze lieve kat Indy in het mooie Drenthe.

Ongeveer 30 jaar geleden heb ik het kleuren weer opgepakt, als kind kleurde ik al veel en graag. Mijn trigger om weer te kleuren liep ik "toevallig" tegen aan op een braderie. Daar stonden 2 dames met mandala kleurplaten van 60x60cm. Ik maakte een sprongetje en heb toen zo blij als een klein meisje de kleurplaat gekocht. Helaas waren en toen nog niet zoveel mooie boeken als nu dus als je een mooie kleurplaat of boek te pakken kon krijgen was het feest.

Nu zoveel kleurplaten later wil ik meer als alleen zelf kleuren. Want kleuren geeft zoveel ontspanning en rust in je hoofd. Ik heb zelf een moeilijke periode achter de rug, in deze periode ben ik veel gaan kleuren. Dit gaf mij zoveel rust, dat het mij hielp om er sterk en krachtig door heen te komen.

Dit gevoel wil ik heel graag doorgeven.

Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik laat je ervaren dat kleuren je kan helpen. Door het laten zien dat je door kleuren rust in je hoofd kunt krijgen en ook antwoord op vragen kunt krijgen. Ik zie veel mensen om me heen die worstelen met problemen en terwijl het soms ook heel simpel kan zijn..  het kleuren en hier heb ik graag een rol in.