2 DAAGSE KLEUR-JE-RIJK
Donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni (VOL)


Donderdag 13 en vrijdag 14 september


Donderdag 25 en vrijdag 26 oktober


Donderdag 22 en vrijdag 23 novemberKLEUR JE RIJK

 

29 en 30 maart geven we weer een 2-daagse KLEUR JE RIJK in en rond 't Roegwold - gem. Slochteren.

Intuïtief Kleuren en hoe kleurrijk je jouw toekomst mag inrichten. Deze 2-daagse wordt verzorgd door Monique van Duijn - Intuïtief-Kleuren aangevuld door wandelend Counselor en vingerreflexoloog Ria Smid voor het bereiken van je (levens)doel(en).

 

VOOR WIE
Voor iedereen die toe is aan afstand nemen van dagelijkse beslommeringen. Tijd voor je (diepere) zelf. Op naar meer rust in je hoofd.

 

WAT LEVERT HET JE OP
Na deze dagen trainen via kleur en (wandel)coaching weet je hoe je via zelfhulp je doelen voor een kleurrijk leven blijvend behaalt.

 

WAAR EN WANNEER
We maken gebruik van de bijzondere energie van de workshopruimte (tuin) in Schildwolde en op de oeroude plek ’t Roegwold en het plankenpad over het Dannemeer-'moeras'.


WANNEER?
Op verzoek in te plannen voor groepen en/of houdt de agenda in de gaten: eerstvolgende geplande 2-daagse met vrije inschrijving vindt plaats op donderdag en vrijdag, meerdere malen per jaar, vraag naar de data, of kijk in de agenda en op de websites.

 

PROGRAMMA-INHOUD
Meditatie, inspiratiekaart trekken, kleuren van de Mandela. Ervaar de persoonlijke 'beweging' van intuitief kleuren. Eenvoudige maaltijd/lunch. Bij goed weer overwegen we samen te eten aan de picknicktafel in 't Roegwold. Aldaar ondervind je in een korte wandelcoaching wat het kleuren heeft los gemaakt. Hier zet je letterlijk de eerst stappen naar KLEUR JE RIJK.

De tweede dag start met een korte terugblik en gaan we met meditatie en kleuren de verdieping in. Welke sensaties veroorzaken je uitdagingen, herken belemmeringen. Leer hoe je kleurpalet je persoonlijke toekomst kan beïnvloeden, hoe jij je leven kunt verrijken door kleur. Leer luisteren naar en inzetten van je intuïtie. Kom bewust in contact met je onderbewuste zelfontdekking, zelfzorg en zelfontwikkeling. Met dit kleurgevoel ga je opnieuw het plankenpad op met de wandelcoach.

 

PRAKTISCH

Tijd: 10-16 uur
Prijs: Normaal € 275,- excl btw*
De prijs is incl. alle materialen, maaltijden en/of lunches, koffie/ thee en versnaperingen.
Locatie: Hoofdweg 55, 9626AB, Schildwolde (Groningen)
Grootte van de groep: 6 pers. (Aanmelding grotere groep in overleg ivm locatie)
Aanmelden: info@intuitief-kleuren.nl

 

OVERNACHTEN:
De prijs van de 2-daagse is excl. overnachting. Voor degenen die in de buurt willen overnachten hebben we een paar tips.
- Minicamping Wildemansheerd
- Bed & Breakfast Het ontvangershuis
- Bed & Braeakfast - Logies Jonkers Aarf

 

DE TRAINERS
Ria Smid - www.riasmid.nl
Monique Van Duijn - www.intuitief-kleuren.nl
*voor ondernemers excl btw. Voor prive personen incl.btw