Pratijk intuitief-kleuren

creatief uit je burn-out

Tijdens een 1-op-1 sessie begeleid ik mensen die verdieping zoeken, hoog-gevoelig zijn of  die in een burn-out zitten.

 

Waarom een 1 op 1 sessie

Soms raak je overprikkeld in deze drukke maatschappij… Rust is heel belangrijk,  door je zelfvertrouwen en eigenwaarden weer op te bouwen. Om te gaan met emoties en je gemoedstoestand, contact met jezelf herstellen. Door te gaan kleuren vind je rust, geen ruis, gewoon zuiver en puur zijn. Door meditatief bezig te zijn met het kleuren, kan het contact weer worden hersteld.

Ik geef je graag deze liefdevolle handvatten aan.

 

Wat doet/doen kleuren met je?  

Als ik aan het kleuren ben dan gebeurt er heel veel met me. Soms is het net of mijn handen begeleid worden. Ik raak in een een flow, ik voel de zachtheid, de liefde, de puurheid. Zoals het leven hoort te zijn. Geen ruis, gewoon zuiver en puur zijn. Als ik in zo'n flow zit krijg/voel ik de antwoorden waarmee ik zit. Maar ook voel ik de kracht weer terug in mij stromen. We worden zo opgeslokt door tijd waardoor we bij ons zelf weglopen. Ik ga bewust kleuren al is het maar even, om weer terug in mijn kracht te komen.

 

Wanneer je de signalen van je lichaam negeert, kun je het contact met jezelf verliezen.

Hierdoor kunnen ‘ontsporingen ‘ plaatsvinden.

Elke kleur heeft een betekenis, een emotie. Dit kan een fijne, mooie herinnering zijn, maar kan ook een heftige gebeurtenis zijn geweest die je eigenlijk niet meer wil ervaren. Doordat je dagelijks alle kleuren tegen komt is de prikkeling altijd aanwezig waardoor je deze emotie weer voelt, bewust of onbewust.

Kleuren werken diep in op onze psyche en emoties en wijzigen de balans van onze stemmingen en gevoelens. Hoe meer je van kleuren gebruik maakt, hoe bewuster je wordt van je wisselende stemmingen.

 

Een sessie duurt ongeveer 2,5 uur

kosten: 55 euro

Op locatie vraag ik een kilometer vergoeding van 0,19 cent per km.

 

 

foto van pinterest auteur onbekend