leuke websites

Kruid & Ambacht is een bijzondere winkel, waarbij het accent ligt op: duurzaam, ambacht, kunst, hergebruik, creativiteit, inspiratie en medemenselijkheid.  

 

http://kruid-en-ambacht.nl/


Galerie Atelier Femke Anne is anders dan anders. Er is altijd wat te doen, kunstenaars komen er netwerken, geven er workshops, kunstmarkten op de Brink. Natuurlijk is er veel kunst van Femke Anne te koop, maar ook van vele andere kunstenaars. Naast kunst zijn er veel leuke, originele en betaalbare cadeaus te koop.

 

http://www.femke-anne.nl/


Andledon: Volop inspiratie voor uw workshop aan de Groninger Waddenkust. Cultuurerf Andledon geeft u alle ruimte voor het organiseren en volgen van grotere en kleinere workshops. Zowel onderdak als in de parkachtige tuin.

 

http://www.andledon.nl/index.php


Sintau: praktijk voor kruidengeneeskunde. Als je op de natuurlijke manier naar je klacht(en) wil kijken en daarbij kruidenmiddelen wil inzetten om het proces tot heelwording te ondersteunen.

http://www.sintau.nl/


wolstudio Haren: een inspirerende plaats waar je hartelijk wordt ontvangen, waar het fijn is om te ontmoeten en je fantasie te prikkelen; een ruime keuze  aan materialen van Ashford producten tot zeep, van alpaca tot zijde; warme aandacht en redelijke prijzen; goede nazorg en garantie; workshops en andere activiteiten die je vaardigheden en creativiteit naar een hoger plan kunnen brengen.

http://www.wolstudio-haren.nl/